Οχι απλά πρακτικό αλλά και όμορφο.
Η LOFT παρουσιάζει μια νέα πρόταση για εξωτερικές επενδύσεις τοίχου η οποία βασίζεται στην πολύχρονη εμπειρία της στα δομικά υλικά.
Η σειρά Vinyl Facades είναι σχεδιασμένη τόσο για εξωτερικούς όσο και για εσωτερικούς χώρους.
Επενδύσετε με στυλ την οροφή και τους τοίχους του χώρου σας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Οι εξωτερικές επενδύσεις προσόψεων νέας γενιάς είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στο νερό, τις επιφανειακές εκδορές, τις κρούσεις και τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Οι επιφάνειες των πάνελ καλύπτονται με διακοσμητικό φιλμ υψηλής τεχνολογίας. Σε σύγκριση με άλλα υλικά προσόψεων τα Vinyl Facades μπορούν να τοποθετηθούν τέσσερις (4) φορές πιο γρήγορα σε σχέση με άλλα προϊόντα χάρη στον κατά πέντε (5) φορές πιο ανθεκτικό και γρήγορο τρόπο τοποθέτησης.

ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ & ΣΤΥΛ

Τα Vinyl Facades είναι η πρώτη σας επιλογή για να εφαρμόσετε ευχάριστες, χαλαρωτικές και αναζωογονητικές επιφάνειες στους χώρους διαβίωσής σας με πρακτικό τρόπο.
Μπορείτε να επωφεληθείτε από εναλλακτικές σχεδιαστικές λύσεις για πρακτικούς διακοσμητικούς τοίχους προσαρμοσμένους στο γούστο σας και ζεστές και πολύ πιο ευχάριστες οροφές.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα Vinyl Facades είναι ειδικά σχεδιασμένα τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση με την προηγμένη αδιάβροχη τεχνολογία, τα αντιβακτηριακά και μη εύφλεκτα χαρακτηριστικά του. Προσφέρει άνετες και ανθεκτικές επιφάνειες σε όλους τους χώρους εργασίας και διαβίωσης από σπίτια έως γραφεία, γυμναστήρια, αεροδρόμια, σχολεία, πολιτιστικά κέντρα, νοσοκομεία έως όλους τους εμπορικούς χώρους.

RIBBON

DIMENSION: 150 x 26 mm

Το RIBBON προσφέρει μια ιδιαίτερη υφή που προσθέτει βάθος στις επιφάνειες. Οι χρωματικές επιλογές του είναι ειδικά σχεδιασμένες για μοντέρνους και ευχάριστους χώρους Επιτρέπει επίσης υπέροχα παιχνίδια φωτός σε όλες τις επιφάνειες τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους, στους τοίχους ή τις οροφές όπου εφαρμόζεται.

MAXI

DIMENSION: 165 x 18 mm

Το MAXI προσφέρει πιο επίπεδη επιφάνεια με τη μεγάλη επιφάνεια και τα στενά κενά του. Χάρη στις ελκυστικές χρωματικές επιλογές του, επιτρέπει τη συμπαγή και συμμετρική σχεδίαση σε όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες.
Με την ειδική επίστρωση μεμβράνης στα πάνελ που παράγονται για εξωτερικές εφαρμογές, παρέχεται 10ετής εγγύηση ζωντανού χρώματος και στις επιφάνειες στις περιοχές που εκτίθενται συνεχώς στην ηλιακή ακτινοβολία.

BARCODE

DIMENSION: 125 x 18 mm

Το barcode είναι ένα ειδικό σχέδιο στο οποιο ξεχωρίζουν οι δύο επιφάνειες διαφορετικού μεγέθους δίπλα δίπλα. Οι διακριτές διαστάσεις της επιφάνειας εξισορροπούνται με ενδιάμεσους χώρους του ίδιου πλάτους για να παρέχουν μια ασυνήθιστη αλλά επίπεδη επιφάνεια. Κάνει τη διαφορά σε όλους τους τομείς όπου τοποθετείται με διαφορετικές χρωματικές επιλογές για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

SOLID

DIMENSION: 105 x 18 mm

Με τη συμπαγή του εμφάνιση, προσφέρει ανθεκτικότητα και κομψότητα σε όλες τις πτυχές σε όλες τις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται. Αυτό το σχέδιο, το οποίο έχει επιλεγεί ιδιαίτερα για εξωτερικούς χώρους, προσθέτει ευχαρίστηση σε όλες τις επιφάνειες που εφαρμόζονται με τις σύγχρονες χρωματικές επιλογές του.

BEVEL

DIMENSION: 100 x 18 mm

Είναι ένα σχέδιο τόσο μοντέρνο και είναι επίσης γνωστό ως “Weather Boarding” που χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια, ιδιαίτερα σε εξωτερικές επιφάνειες.

LOG

DIMENSION: 125 x 26 mm

Το LOG είναι ένα ιδιαίτερο κλασικό σχέδιο. Αποτελεί μια από τις πιο ανθεκτικές προσόψεις όσον αφορά τις φυσικές συνθήκες… Μπορείτε χρησιμοποιήστε το με ασφάλεια και ευχαρίστηση σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες χάρη στις σχεδιαστικές του επιλογές που είναι εμπνευσμένεςαπό τις φυσικές προσόψεις των ξύλινων σπιτιών.

Τα έργα μας

Menu
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this