Συστήματα Εξοικονόμησης

Η LOFT δραστηριοποιείται χρόνια στον ξενοδοχειακό κλάδο προσφέροντας μία σειρά προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας.

Αναβαθμίστε ενεργειακά αλλά και λειτουργικά το ξενοδοχείο σας και εξοικονομήστε ενέργεια και σημαντικά κεφάλαια βελτιώνοντας συγχρόνως την εικόνα της επιχείρησης σας, διαλέγοντας Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας από την LOFT και την Onity, την κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως σε ηλεκτρονικά είδη ξενοδοχείου.

1. Το Σύστημα Εξοικονόμησης Ενέργειας Onity Intellity Χωνευτές στον τοίχο συσκευές κάρτας για μεγάλη και ποιοτική εξοικονόμηση

Για την τοποθέτηση τους χρειάζονται ηλεκτρολογικό κουτί στον τοίχο μέσα στο οποίο «χωνεύονται» και προδιάθεση με καλώδια από τον πίνακα. Σε τέσσερα όμορφα χρώματα, λευκό ή μαύρο, και δύο αποχρώσεις του γκρι.

2. Το Σύστημα Εξοικονόμησης Ενέργειας Onity Oniswitch Επιτοίχιες συσκευές κάρτας για μεγάλη και ποιοτική εξοικονόμηση.Τοποθετούνται πάνω στον τοίχο, στηρίζονται με βίδες και συνδέονται με τον πίνακα.
Το κόστος του κάθε συστήματος αποσβένεται στα πρώτα 1-3 χρόνια λειτουργίας του ξενοδοχείου (αναλόγως διαφόρων παραγόντων, π.χ. εποχικό / city, λειτουργία spa, κλιματιστικών κλπ)

Menu
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this