ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές κάρτας θεωρούνται εδώ και χρόνια ως βασικός παράγοντας ασφάλειας και εύκολης διαχείρισης στο ξενοδοχείο και εκτιμούνται από τους πελάτες και τα τουριστικά γραφεία.

Οι συμβατικές μηχανικές κλειδαριές είναι πλέον εύκολα παραβιάσιμες. Συχνά κυκλοφορούν πολλά χαμένα κλειδιά που ανά πάσα στιγμή μπορούν να αντιγραφούν και να ανοίξουν τα δωμάτια.
Η εξασφάλιση της μοναδικότητας των κλειδιών είναι χρονοβόρα και έχει υψηλό κόστος. Ομοίως και η αντιγραφή ή συνεχής αντικατάσταση κλειδιών αλλά και η διαχείριση των παραπόνων των πελατών.

Η LOFT και η κορυφαία εταιρία ξενοδοχειακού εξοπλισμού Onity, με πάνω από 5.000.000 εγκατεστημένες ηλεκτρονικές κλειδαριές σε όλο τον κόσμο, προσφέρουν ευέλικτες λύσεις KAI για μικρές ποιοτικές ξενοδοχειακές μονάδες.
Α. Το αυτόνομο σύστημα κλειδαριών HT18, δίχως συσκευές και προγράμματα που επιβαρύνουν το κόστος ανά δωμάτιο.
Το σύστημα κλειδαριών Onity HT18 λειτουργεί με κάρτες που προγραμματίζονται από την ίδια την κλειδαριά.
Συνεργάζεται με καρτο-διακόπτη εξοικονόμησης ρεύματος που λειτουργεί με την κάρτα της κλειδαριάς και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας στο δωμάτιο μέχρι 40%. Είναι επεκτάσιμο και αναβαθμίζεται εύκολα αν χρειαστεί στα μεγαλύτερα συστήματα Onity HT22 και ΗΤ24W.
Οι κλειδαριές έχουν πιστοποίηση ISO 9001, ISO9014 , υψηλή αντοχή σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα CE, UL, EPP, EH&S, BHMA και λειτουργούν σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας-υγρασίας εξωτερικού περιβάλλοντος.
Τώρα και με πιστοποίηση anti-hacking για βεβαιωμένη αντίσταση σε προσπάθεια παραβίασης από hackers (ηλεκτρονικούς διαρρήκτες)
Η εγκατάστασή τους είναι εύκολη ακόμη και σε παλιές πόρτες με προϋπάρχουσα συμβατική κλειδαριά.

Β. Τον ηλεκτρονικό κύλινδρο AUTOMAX τεχνολογίας RFID Onity

Προσδίδει υψηλή ασφάλεια και αίσθημα καινοτομίας καθώς λειτουργεί με κάρτες proximity λύνοντας σας τα χέρια στην διαχείριση των κλειδιών και των δωματίων. Είναι η ιδανική λύση για μικρές ξενοδοχειακές μονάδες επιπέδου, καθώς και για ανακαινίσεις όπου επιθυμούμε να αλλάξουμε μόνο τις κλειδαριές και όχι και τις πόρτες του ξενοδοχείου,
από μηχανικές (με κλειδί) σε ηλεκτρονικές (με υψηλότερη ασφάλεια και χωρίς να χρειάζεται να βγάζουμε διαρκώς νέα κλειδιά με υψηλό κόστος).
Είναι το μικρότερο και πιο minimal σύστημα κλειδώματος εγγύτητας (RFID) που υπάρχει! Συμβατός με τον εξοικονομητή ενέργειας Onity Intellity RFID
Λειτουργεί με κάρτες, μπρελόκ και βραχιολάκια MiFare contactless
Στο μοντέλο χωρίς κεντρικά μηχανήματα στην ρεσεψιόν, δουλεύει με
προ-προγραμματισμένες κάρτες.
Στο μοντέλο με κεντρικά μηχανήματα προσφέρει όλες τις λειτουργίες του συστήματος, προγραμματίζοντας κάρτες, δίνοντας ιστορικό ανοιγμάτων, κλπ.
Επιπλέον τα ανοίγματα του καταγράφονται και αποθηκεύονται στην ηλεκτρονική του μνήμη επιτρέποντας στον ξενοδόχο να γνωρίζει ακριβώς ποιος και πότε μπήκε στο δωμάτιο.
Η λειτουργία του συστήματος είναι απλή τόσο για το προσωπικό όσο και για τούς πελάτες.

Lock small hotel 5
Lock small hotel 5

Lock small hotel
Lock small hotel

Onity-locks-all-loft-2021
Onity-locks-all-loft-2021

Onity-trillium-locks
Onity-trillium-locks

Trillium-rfid-magnetic-stripe-lock-colours-onity-160916
Trillium-rfid-magnetic-stripe-lock-colours-onity-160916

Lock onity
Lock onity

Lock small hotel 2
Lock small hotel 2

Menu
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this